Όροι Χρήσης

Το www.atlantisgallery.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης "Μενδρινός Ιωάννης & Σια ΟΕ" με διακριτικό τίτλο ATLANTIS, Gallery που εδρεύει στην Θήρα , Υπαπαντής 13 (ΑΦΜ 081497950 / Δ.Ο.Υ Θήρας ). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Atlantis Gallery,που βρίσκεται στην διεύθυνση www.atlantisgallery.gr
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.atlantisgallery.gr asσυνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι
Το ATLANTIS Gallery διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το ATLANTIS Gallery αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Το ATLANTIS Gallery δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, atlantisgallery.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης
Τo ATLANTIS Gallery δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 7. «Υπαναχώρηση / Επιστροφή χρημάτων / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων»).
Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.atlantisgallery.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του, περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.atlantisgallery.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.atlantisgallery.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ATLANTIS Gallery. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ATLANTIS Gallery και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ATLANTIS Gallery ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ATLANTIS Gallery ή/και το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.atlantisgallery.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ATLANTIS Gallery ή/και του www.atlantisgallery.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.atlantisgallery.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του
ATLANTIS Gallery δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας atlantisgallery.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα του ATLANTIS Gallery για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6. Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα
Το ATLANTIS Gallery αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι δύο: το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του ATLANTIS Gallery δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

7. Υπαναχώρηση / Επιστροφή χρημάτων /Επιστροφή & Αντικατάσταση Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση τους :
α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ATLANTIS πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας).
Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14)ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή για επιστροφή χρημάτων να συνοδεύεται απαραίτητα με το πρωτότυπο τιμολόγιο- απόδειξη .
Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς επιστροφή - αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές ( εκτός αν η φθορά έχει προκληθεί κατά την μεταφορά )και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα atlantisgallery.gr.
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή χρημάτων -επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
• επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
• Αποστολή φωτογραφιών άμεσα στο info@atlantisgallery.gr στην περίπτωση που έχει προκληθεί ζημιά κατά την μεταφορά
• το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
• το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή
• Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε το ATLANTIS Gallery δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση του προϊόντος

8. Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στην κάτωθι περίπτωση:
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το +30 2286022241 ή να στείλετε email στο info@atlantisgallery.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

9. Τιμές
1 . Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος
Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος ισχύουν μόνο για αγορά μέσω της ιστοσελίδας και ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να διαφοροποιούνται από εκείνες που αφορούν την αγορά απο το φυσικό μας κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.
2. Όλες οι τιμές προϊόντος που εμφανίζονται στον ιστότοπο περιλαμβάνουν ελληνικούς φόρους επί των πωλήσεων (ΦΠΑ) και αποκλείουν τυχόν χρεώσεις παράδοσης. Για παραγγελίες εκτός ΕΕ θα αφαιρούμε τους ελληνικούς φόρους επί των πωλήσεων (ΦΠΑ) κατά την ολοκλήρωση της αγοράς
3. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις τιμές ανά πάσα στιγμή.
4. Στόχος μας είναι να εμφανίσουμε όλες τις τιμές των προϊόντων στον ιστότοπο μας όσο το δυνατόν ακριβέστερα, αλλά ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Σε περίπτωση σφάλματος εκτίμησης διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τυχόν παραγγελίες που γίνονται για προϊόντα σε εσφαλμένη τιμή και να επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που έχουν πληρωθεί. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη λανθασμένη τιμή σε μελλοντικές παραγγελίες. Στην απίθανη περίπτωση που συμβεί αυτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.
5. Κατά την παράδοση σε χώρες εκτός της ΕΕ, ενδέχεται να είστε υπεύθυνοι για δασμούς εισαγωγών και τοπικούς φόρους στην παραγγελία σας, οι οποίοι θα πρέπει να καταβληθούν στον μεταφορέα ή στο τοπικό Ταχυδρομικό σας γραφείο πριν από την αποδέσμευση των εμπορευμάτων
6. Σας συμβουλεύουμε όλοι οι διεθνείς πελάτες (εκτός ΕΕ) να επικοινωνήσουν με την τοπική φορολογική τους υπηρεσία ή το τοπικό τους Ταχυδρομικό γραφείο εάν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Λυπούμαστε που το ATLANTIS Gallery δεν είναι σε θέση να προσφέρει καθοδήγηση για τέτοιους δασμούς ή φόρους

10.Διαδικασία παραγγελίας
1. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία υποβολής παραγγελίας στον Ιστότοπο με μια σειρά απλών οδηγιών.
2. Θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας, το οποίο θα αναφέρει λεπτομερώς τα Προϊόντα που έχετε παραγγείλει, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και του χρόνου παράδοσης που εμφανίζεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος, ή δεν λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας, στείλτε email το συντομότερο δυνατό στο info@atlantisgallery.gr
3. Το email επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς και δεν υποδηλώνει ότι έχετε συνάψει σύμβαση με εμάς.
4. Η πληρωμή για την παραγγελία σας θα χρεωθεί όταν κάνετε την παραγγελία. Δεχόμαστε πληρωμές με τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στον Ιστότοπο μας
5. Υποβάλλοντας μια παραγγελία σε εμάς μέσω της Ιστοσελίδας, επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία πληρωμής που παρέχονται στην παραγγελία σας είναι έγκυρα και σωστά.
6. Ο χρόνος παράδοσης ή η ημερομηνία παράδοσης που δίνεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας είναι εκτιμήσεις που βασίζονται μόνο στις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του κατασκευαστή και τον χρόνο μεταφοράς και αυτές θεωρούνται αποδεκτές από τον πελάτη.
9. Η μη αποδοχή μιας παραγγελίας μπορεί να οφείλεται σε μία, αλλά όχι περιορισμένη, από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
* Τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα.
* Ο προμηθευτής διέκοψε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
* Η αδυναμία μας να λάβουμε εξουσιοδότηση για την πληρωμή σας.
* Η παραγγελία σας δεν έχει περάσει τη διαδικασία ελέγχου απάτης
* Ο προσδιορισμός σφάλματος τιμολόγησης ή περιγραφής προϊόντος
* Ένα αντικείμενο δεν μπορεί να σταλεί στο εξωτερικό στη δεδομένη διεύθυνση παράδοσης, λόγω περιορισμών μεταφοράς ή εισαγωγής.

11. Αποστολές / Έξοδα αποστολών

1. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί είτε μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων είτε μέσω κούριερ, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής που θα περιέχει τον αριθμό αποστολής & πληροφορίες παρακολούθησης. Μόνο μετά την αποστολή της η παραγγελίας σας θεωρείται και γίνεται αποδεκτή από την ATLANTIS Gallery.
2. Τα έξοδα αποστολής θα προστεθούν στο ταμείο και θα εμφανίζονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
3. Για πελάτες που αγοράζουν από χώρες εκτός ΕΕ, τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται στον ιστότοπο και η επιβεβαίωση παραγγελίας δίδονται μόνο ως εκτίμηση. Προσπαθούμε να δώσουμε την πιο ακριβή τιμή, αλλά λόγω διακύμανσης στο μέγεθος και το βάρος για πολλά από τα προϊόντα μας, η αποστολή μπορεί να επιβαρυνθεί με επιπλέον χρεώσεις. Εάν υπάρχει διαφορά στο κόστος αποστολής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για το κόστος και να συζητήσουμε τις επιλογές.
4. Τα προϊόντα θα είναι δική σας ευθύνη από τη στιγμή που εσείς ή τρίτο πρόσωπο εκτός του courier και υποδεικνύεται από εσάς, θα αποκτήσετε τη φυσική κατοχή των προϊόντων,
5. Αποστολές εντός Ελλάδος :
Όλες οι αποστολές μέσω courier ή Ταχυδρομείου αξίας άνω των 100€ είναι ελεύθερες από έξοδα μεταφορών . Το κόστος αποστολής μέσω courier ή Ταχυδρομείου για παραγγελίες από 0-100€ είναι 4 € . 6.Αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ( ΕΕ ).
Μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου .
Όλες οι παραγγελίες άνω των 200€ είναι χωρίς έξοδα αποστολής . Παραγγελίες από 0-200€ χρεώνονται με 15€

7. Έξοδα αποστολών δεμάτων σε χώρες εκτός ΕΕ
Kilograms    Euro  |  Kilograms    Euro  |  Kilograms    Euro  |  Kilograms     Euro  |  Kilograms    Euro
1   37  |  6   88  |  11   140  |  16   192  |  21   245
2   47  |  7    99  |  12   151  |  17    203  |  22   256
3   57  |  8   109  |  13   161  |  18   213  |  23   266
4   67  |  9   120  |  14   172  |  19   224  |  24   277
5   78  |  10   130  |  15   182  |  20   234  |  25   287


12
. Καθυστέρηση παραγγελίας
H παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα πολλά προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.