Προφίλ

Το κατάστημα ΑΤΛΑΝΤΙΣ βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του νησιού, τα Φηρά, και πρωτοπορεί στο χώρο του κοσμήματος και του κρύσταλλου πάνω από 35 χρόνια, μη σταματώντας ποτέ ν’ανανεώνει τις συλλογές του και να πρωτοτυπεί, ώστε ν’ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Σ’ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ο κάθε επισκέπτης μας τυγχάνει άψογης εξυπηρέτησης ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς της Ατλαντίδας ανάμεσα σε συλλογές μεγάλων επώνυμων Οίκων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, εξαιρετικής ποιότητας κι απίστευτης ποικιλίας σχεδίων, για όλα τα γούστα αλλά και βαλάντια!

Κρυστάλλινα κοσμήματα & αντικείμενα: Baccarat, Lalique, Daum, Swarovski

Κοσμήματα: Casato Roma, Carrera y Carrera, AnnaMaria Cammilli, Trollbeads, Misaki pearls - παράλληλα - με μοναδικά ελληνικά χρυσά κοσμήματα, μουσειακά αντίγραφα αλλά και μοντέρνες σειρές κοσμημάτων

Ρολόγια: NOMOS Glashutte, Jacques Lemans, Frederique Constant, Misaki, Swarovski

Στο κατάστημά μας θέλουμε να δείτε τα κοσμήματα μόνο με τη «ΔΙΚΗ σας» οπτική γωνία! Εμπιστευθείτε μας!

Image
Image
Image

Η Ιστορία μας

Στην αγροτική Σαντορίνη του 1950, ένας απλός άνθρωπος, ο Παλαμάς Μενδρινός, ανοίγει τα φτερά του και δημιουργεί το πρώτο του κατάστημα, στην οδό Υπαπαντής, τον πιο εμπορικό δρόμο του νησιού τότε μα ακόμα και τώρα στις μέρες μας.

Η διαρκής ανάπτυξη του τουρισμού στα χρόνια που ακολουθούν, τον καθοδηγεί σιγά και σταθερά σε εμπορικές δραστηριότητες που εξυπηρετούσαν περισσότερο το ενδιαφέρον των τουριστών επισκεπτών του νησιού και λιγότερο πλέον των ντόπιων κατοίκων, μια αλλαγή ως το 1980 περίπου όπου και το κατάστημα αναλαμβάνει σε νεαρή τότε ηλικία ο γιός του, ο Γιάννης Μενδρινός. Με μεγάλα όνειρα, φιλοδοξίες, αγάπη και όρεξη για δουλειά, μεταμορφώνει το κατάστημα. Έτσι, το κατάστημα ΑΤΛΑΝΤΙΣ είναι πλέον γεγονός!

Ένας αμιγώς χώρος κοσμηματοπωλείου, με λιτή πολυτέλεια και μοναδικά κοσμήματα, του οποίου σκοπός ως και σήμερα παραμένει η άψογη παρουσίαση και επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών που καταφθάνουν στη Σαντορίνη κυριολεκτικά από όλα τα μέρη του κόσμου.

Η άοκνη προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και σωστή παρουσίαση του ότι καλύτερου έχει να προσφέρει η παγκόσμια αγορά αναφορικά με το κόσμημα και το κρυστάλλινο αντικείμενο τέχνης έχει φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα, ώστε στο κατάστημά μας πλέον να αντιπροσωπεύονται οι σημαντικότερες στον κόσμο εταιρείες του είδους με ευχαριστημένους πελάτες μας να επιστρέφουν, δίνοντάς μας έτσι τη μέγιστη ικανοποίηση του ότι όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε!

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα, όπου προϊόντα πολυτελείας θα πωλούνται με απόλυτα εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης και το αίσθημα της ασφάλειας για όλους τους πελάτες μας!